Catering Stockholm - www.cateringfabriken.se
Varför skall jag välja Cateringfabriken? Vi på Cateringfabriken jobbar utelutande med färska och fräscha råvaroroch har mångårig erfarenhet från restaurangbranchen. Jämför oss gärna med våra konkurrenter. När det gäller priser och kvalitet. Vi skräddarsyr självklart arrangemangen efter era önskemål.
Hur långt i förväg måste man beställa? Man måste beställa två dagar i förväg. Man kan naturligtvis komplettera sin beställning om så önskas.
Vad sker vid beställning? Ni fyller i vårat beställningformulär, som finns på hemsidan och mejlar det till oss. Sedan mejlar vi tillbaka med en orderbekräftelse som ni skriver under, och faxar eller mejlar tillbaka till oss. Vi kan naturligtvis också nås på telefon mellan 9 00-1800 varje dag på telefonnummer 0738 521411.Vår medarbetare Jim kommer att svara på alla era frågor.
Hur betalar vi? Privatpersoner betalar kontant vid leverans, företag kan fakturera inom 10 dagar
Hur långt i förväg skall man avbeställa? Minst två dagar i förväg annars debiterar vi för råvaror och dylikt.
Ingår upplägningsfat och porslin? Ja om man vill det men då kostar det en extra leveransavgift.
Hur går en transport till? Den går till på följande sätt, vi levererar till ert hem eller önskad lokal på en tid vi har bestämt i förväg. Lite beroende på vart maten skall levereras så kommer naturligtvis priset att variera lite. Minimum 250kr-350kr ex moms
Finns lokal att hyra? Ja vi har ett flertal olika alternativ välja på. Vi kommer göra vårat yttersta för att hitta de alternativ just ni söker.
Vad är minsta antal att beställa? Minsta antal att beställa är för 15-20 personer eller minimum 2000 kr ex moms.
Kan vi få hjälp med serveringspersonal? Ja, vi kan naturligtvis hjälpa er med serveringspersonal. Vi rekommenderar En servringsperonal per ca 15 gäster vid sittande bjudning. Och en vid ca 25 vid buffé. Detta för att det skall vara möjligt att ge en mycket bra service.
Hur långt i förväg måste man beställa? Man måste beställa två dagar i förväg. Man kan naturligtvis komplettera sin beställning om så önskas.
Vad sker vid beställning? Ni fyller i vårat beställningformulär, som finns på hemsidan och mejlar det till oss. Sedan mejlar vi tillbaka med en orderbekräftelse som ni skriver under, och faxar eller mejlar tillbaka till oss. Vi kan naturligtvis också nås på telefon mellan 9 00-1800 varje dag på telefonnummer 0738 521411.Vår medarbetare Jim kommer att svara på alla era frågor.
Hur betalar vi? Privatpersoner betalar kontant vid leverans, företag kan fakturera inom 10 dagar
Hur långt i förväg skall man avbeställa? Minst två dagar i förväg annars debiterar vi för råvaror och dylikt.
Ingår upplägningsfat och porslin? Ja om man vill det men då kostar det en extra leveransavgift.
Hur går en transport till? Den går till på följande sätt, vi levererar till ert hem eller önskad lokal på en tid vi har bestämt i förväg. Lite beroende på vart maten skall levereras så kommer naturligtvis priset att variera lite. Minimum 250kr-350kr ex moms
Finns lokal att hyra? Ja vi har ett flertal olika alternativ välja på. Vi kommer göra vårat yttersta för att hitta de alternativ just ni söker.
Vad är minsta antal att beställa? Minsta antal att beställa är för 15-20 personer eller minimum 2000 kr ex moms.
Kan vi få hjälp med serveringspersonal? Ja, vi kan naturligtvis hjälpa er med serveringspersonal. Vi rekommenderar En servringsperonal per ca 15 gäster vid sittande bjudning. Och en vid ca 25 vid buffé. Detta för att det skall vara möjligt att ge en mycket bra service.
Kommentarer
Trackback